Besök vår Facebooksida!
Hitta hit: Visa på karta
<span>Ansökan om</span> Sponsring

Ansökan om Sponsring

Ansökan om sponsring av tillbyggnad till Johannamuseet

JohannaMuseet är ett väletablerat tekniskt- och allmänt museum beläget i Skurups kommun. Det är byggt på privat initiativ och firar i år sitt 30-årsjubileum. En aktivt arbetande intresseförening med över 300 medlemmar stödjer verksamheten.

Museet utmärker sig för sin stora samling av bruksartiklar och kompletta arbetsmiljöer från Skurupstrakten. Fordon och andra föremål i museets samlingar har använts både i svenska filmer och i TV-program.

Ett stort antal lantbruksmaskiner tillverkade i Skurups kommun från 1874 och framåt finns fortfarande kvar i förråden, då nuvarande utställningsutrymmen inte medger en exponering av dessa föremål. En tillbyggnad är därför nödvändig.

Den bifogade projektbeskrivningen redogör för byggnaden som behövs, de arbeten som måste utföras och den utrustning som ska ge besökare en stimulerande och lärorik upplevelse i museet.

Kostnaden för en ny utställningshall inklusive inredning samt renovering av befintliga redskap och maskiner beräknas uppgå till 3.4 miljoner kronor. För att kunna finansiera denna ambitiösa utbyggnad behöver museet stöd av sponsorer. Jag gör framställningen till er med förhoppning om att ni vill medverka till att bevara redskap och kompletta arbetsmiljöer för kommande generationer och därför ställer er positiva till att bli en av sponsorerna till utbyggnaden.

I den nya byggnaden kommer namnen på alla sponsorer att exponeras på en tavla som blir speciellt designad för detta ändamål. Vidare kommer sponsorerna att erhålla olika förmåner som kan diskuteras fram för att på bästa sätt möta de önskemål ni har.

För ytterligare information om museet och den planerade utbyggnaden klicka på länken här så öppnar sig en pdf med en fullständig projektbeskrivning. Du kan också kontakta mig, Bengt Almkvist på tel. 070-55 43 539.

Med vänliga hälsningar och förhoppning om en positiv respons,

Johannamuseet

Bengt Almkvist

Gör enbokning!

Boka nu!
För grupper och andra större sällskap uppskattar vi om ni använder vårt bokningsformulär.

I annat fall, var vänlig kontakta:
Bengt Almkvist
Telefon: 0411-427 80,